Even voorstellen :

 

Wie ben ik ?

 

Ik ben Bianca Odekerken, 48 jaar, getrouwd en heb een dochter van 19 jaar. Voor 2017 ben ik 10 jaar werkzaam geweest als thuishulp, wat ik met heel veel liefde en passie heb gedaan. 

 

Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, omdat ik verzot ben op katten. Op dit moment heb ik 3 katten, 2 Britse kortharen (Snowy + Muffin) en een Europese korthaar (Tijger). Zij geven mij zoveel liefde en ik aan hen, dat ik meer wil doen voor andere poezen.

 

Zo heb ik de stap gemaakt om een eigen bedrijf te beginnen en te starten als poezenoppas. Ik heb altijd al een eigen zaak willen hebben, en nu ik mijn hobby tot mijn werk heb gemaakt, is het een droom die uitkomt.

 

Ik weet als geen ander dat het lastig is om de juiste hulp te krijgen (vragen) om op de katten te passen als men langer afwezig is. Daarom ben ik dé oplossing.

 

Zoekt u een oppas die liefdevol kan omgaan met katten, betrouwbaar is, zorgt dat de planten water hebben en de post voor u weglegt tijdens uw afwezigheid ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.