Laat een berichtje achter in het gastenboek van B Loves Cats


Commentaren: 20
 • #20

  Janneke (zondag, 08 augustus 2021 08:14)

  Mijn inmiddels behoorlijk op leeftijd zijnde kat weer uitstekend verzorgd en geknuffeld door Bianca tijdens mijn afwezigheid, kan niet beter!!

 • #19

  Jynx (donderdag, 29 juli 2021 20:37)

  Mijn baasjes hadden besloten om mij in de vakantie eens niet naar het pension te sturen.
  Ze lieten mij voor de eerste keer 16 dagen thuis met de katten oppas mevrouw (Bianca).
  Mijn baasjes waren nerveus maar ik was heel blij, want die pensions zijn niks voor mij, ik verstop mij altijd in het pension (ik ben nl nogal nerveus aangelegd).
  Ik heb het goed naar mijn zin gehad, de oppas heeft mij elke dag geknuffeld ze heeft ook met mij gespeeld, dat laser puntje was cool. Ik sjeesde dan door de hele kamer op en neer. Daarna was ik lekker moe en ging dan heerlijk slapen.
  Voor de volgende keer zou ik het wel weten, baasjes luister goed: B loves cats heeft mijn voorkeur!

 • #18

  Myriam Paczek (zaterdag, 19 juni 2021 10:50)

  Alle lof voor Bianca die tijdens onze afwezigheid goed voor onze poezen heeft gezorgd. Amourine en Victoria waren in goede handen.

 • #17

  Janneke (zaterdag, 29 februari 2020 17:41)

  Bianca heeft heel goed voor mijn kat gezorgd, ze heeft mij vele 'knuffel'filmpjes gestuurd, ik was helemaal gerust weg van huis, dus een volgende keer zal ik zeker weer een beroep op haar diensten doen!

 • #16

  MyriamP. (zaterdag, 26 oktober 2019 11:38)

  We zijn zeer tevreden hoe Bianca met onze lieve poezen omgaat. Goed verzorgd Volgens ons missen de poezen haar al een beetje.

 • #15

  Myriam P. (donderdag, 11 juli 2019 20:07)

  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Bianca. We zijn heel tevreden en onze lieve poezen ook zo te zien. We kregen op ons vakantieadres foto's gestuurd van onze poezen. Erg leuk, vonden we. Merci beaucoup .

 • #14

  AnneLies en Peter Rademakers (vrijdag, 05 juli 2019 11:32)

  Het was weer perfect geregeld! Katten blij, wij blij, want we weten, dat ze in goede handen zijn. Leuke filmpjes tussendoor. In september graag weer.

 • #13

  Jessie (woensdag, 26 juni 2019 21:42)

  Mijn 2 mannen Pieselke en Mc Kenzie hebben ook een fijne vakantie gehad thuis. Ze zijn op en top verzorgt door Bianca. Zelfs de vissen en bloemetjes zagen er pico bello uit. Toen we thuis kwamen hadden ze zoiets van , waar is onze oppas��. Dank je wel Bianca

 • #12

  Cecile Frijns (zondag, 16 juni 2019 17:06)

  Mooie website. Vandaag kennis gemaakt met Bianca, zij let op de poezen van de overburen.
  Veel plezier in haar werk, liefde en passie voor de poezenbeesten.
  Ik zou geen moment twijfelen om haar te huren voor onze lieve Boi.
  Wie weet......Ik weet je te vinden!

 • #11

  Saskia Hodiamont (zaterdag, 20 oktober 2018 14:10)

  Bianca heeft tijdens onze vakantie fantastisch voor onze Pip gezorgd en de filmpjes en foto's waren erg leuk om te ontvangen. Pip is in zeer goede handen en dat is voor ons ook fijn!!!

 • #10

  AnneLies en Peter Rademakers (vrijdag, 21 september 2018 11:31)

  Bianca heeft de afgelopen 2 weken voor onze Heilige Birmanen, Hannah en Donna gezorgd, terwijl wij heerlijk op Bali verbleven. Het is weer prima gegaan. Wij zijn blij, dat we onze katten aan haar zorg kunnen toevertrouwen, want dat doet ze prima, met filmpjes en al, maar vooral met liefde en verstand van zaken. Volgende keer graag weer.

 • #9

  Alexandra (vrijdag, 31 augustus 2018 17:09)

  Bianca heeft al meerdere keren voor ons op Oscar en Percy gepast. Ze zorgt altijd met veel liefde en geduld voor hun, en door de dagelijkse updates met leuke foto's en video's kunnen er ook nooit twijfels over ontstaan. Vooral leuk om op afstand te mogen zien hoe zelfs een bange kat zoals Oscar steeds meer vertrouwen heeft opgebouwd, en hoe zelfs een luie kat zoals Percy plotseling een nieuwe vaardigheid in de omgang met een voerbal heeft ontwikkeld.

 • #8

  Regina Simonis (vrijdag, 27 juli 2018 11:39)

  Door onze verhuizing zaten we zonder poezenoppas. Via internet zijn we bij Bianca terecht gekomen en wat zijn we blij met haar. Elke dag leuke foto's en filmpjes zodat we kunnen zien hoe het met ze gaat en al vanaf dag 1 zagen we dat de poezen zich fijn voelden bij Bianca. Ze lieten zich lekker knuffelen en verwennen. We gaan de volgende keer weer met een gerust hart op vakantie. Bedankt Bianca, ook namens Belle en Floortje.

 • #7

  Janneke Muitjens (zondag, 26 november 2017 15:38)

  Vakantie

  De kennismaking tussen Bianca, Tibo en Juultje ging heel goed. Zelfs Juultje, best schuchter, was snel gewend en liet zich aaien. Dit gaf vertrouwen en met een gerust gevoel konden wij een week met vakantie.
  Elke dag kregen ze bezoek van Bianca. Ze werden verwend met snoepjes, veel aandacht, spelen en aaitjes. En wij kregen elke dag filmpjes en foto's toegestuurd via de app, wat heel fijn was.
  Voor de katten was het de eerste keer dat ze zolang alleen thuis waren op hun nieuwe plek. Ze konden ook vrij in en uit lopen. Bianca was er ook op het moment dat er even twijfel was of de één wel gegeten had, of dat ze wellicht stress hadden doordat er een boom bij de buren werd omgezaagd.
  Kortom: Bianca heeft een hart voor katten en voelt goed aan wat ze nodig hebben, ze is heel zorgzaam, professioneel en flexibel. Als kritisch baasje van twee rakkers raad ik Bianca ten zeerste aan. Fijn, Bianca, dat je deze service aan huis kan leveren!

 • #6

  Valerie (woensdag, 25 oktober 2017 11:45)

  Ze hebben altijd even nodig met nieuwe mensen in hun leven, maar jij hebt in korte tijd hun hartjes veroverd! Frits en ik zijn je dankbaar voor je geduld en alle goede zorgen, dankzij jou hebben wij zorgeloos kunnen genieten van onze honeymoon �

 • #5

  Peggy (dinsdag, 24 oktober 2017 12:26)

  Bianca heeft een paar daagjes op onze katten gepast tijdens een familie-uitje. Iedere dag ontvingen we een leuk filmpje, berichtje of foto van haar. Dit maakt dat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie. Alle afspraken die we samen hadden gemaakt worden netjes nagekomen. Wij raden iedereen die een poezenoppas zoekt aan om contact met Bianca op te nemen.

 • #4

  Tanja Engels (maandag, 04 september 2017 14:21)

  Wij zijn met een gerust hart op vakantie kunnen gaan dankzij de goede zorgen van Bianca van B Loves Cats. Elke dag werden er foto's en filmpje gestuurd en zagen we hoe fijn onze kater Romeo het had bij haar. Heel blij met haar en ik raad het iedereen aan. Dank je wel xxxx

 • #3

  Eva (zondag, 30 juli 2017 19:15)

  Blovescats (Bianca) heeft afgelopen vakantie op onze kat Leo gepast. Iedere keer kregen we een berichtje, foto en/of filmpje via de app. Dat is erg fijn en zorgt ervoor dat je met een gerustgesteld gevoel op vakantie kan gaan. Ook het kennismakingsgesprek was zeer fijn. Zeer zorgzaam en vriendelijk persoon! Zeker een aanrader!

 • #2

  Sandra Gorissen (Pastoor Starmansstraat) (woensdag, 21 juni 2017 13:20)

  Hallo Bianca, Proficiat! Ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging!!
  Als je visite kaartjes hebt mag je die altijd bij ons op de praktijk neer leggen.
  (mag je ook bij mij in brievenbus stoppen dan neem ik ze wel mee naar de praktijk)
  Wij hebben ook veel klanten van Eijsden en omstreken.
  SUCCES!!!

 • #1

  Ursula en Bibi (dinsdag, 20 juni 2017 13:08)

  Veel succes Bianca. De site ziet er prima uit!