Laat een berichtje achter in het gastenboek van B Loves Cats


Commentaren: 11
 • #11

  Saskia Hodiamont (zaterdag, 20 oktober 2018 14:10)

  Bianca heeft tijdens onze vakantie fantastisch voor onze Pip gezorgd en de filmpjes en foto's waren erg leuk om te ontvangen. Pip is in zeer goede handen en dat is voor ons ook fijn!!!

 • #10

  AnneLies en Peter Rademakers (vrijdag, 21 september 2018 11:31)

  Bianca heeft de afgelopen 2 weken voor onze Heilige Birmanen, Hannah en Donna gezorgd, terwijl wij heerlijk op Bali verbleven. Het is weer prima gegaan. Wij zijn blij, dat we onze katten aan haar zorg kunnen toevertrouwen, want dat doet ze prima, met filmpjes en al, maar vooral met liefde en verstand van zaken. Volgende keer graag weer.

 • #9

  Alexandra (vrijdag, 31 augustus 2018 17:09)

  Bianca heeft al meerdere keren voor ons op Oscar en Percy gepast. Ze zorgt altijd met veel liefde en geduld voor hun, en door de dagelijkse updates met leuke foto's en video's kunnen er ook nooit twijfels over ontstaan. Vooral leuk om op afstand te mogen zien hoe zelfs een bange kat zoals Oscar steeds meer vertrouwen heeft opgebouwd, en hoe zelfs een luie kat zoals Percy plotseling een nieuwe vaardigheid in de omgang met een voerbal heeft ontwikkeld.

 • #8

  Regina Simonis (vrijdag, 27 juli 2018 11:39)

  Door onze verhuizing zaten we zonder poezenoppas. Via internet zijn we bij Bianca terecht gekomen en wat zijn we blij met haar. Elke dag leuke foto's en filmpjes zodat we kunnen zien hoe het met ze gaat en al vanaf dag 1 zagen we dat de poezen zich fijn voelden bij Bianca. Ze lieten zich lekker knuffelen en verwennen. We gaan de volgende keer weer met een gerust hart op vakantie. Bedankt Bianca, ook namens Belle en Floortje.

 • #7

  Janneke Muitjens (zondag, 26 november 2017 15:38)

  Vakantie

  De kennismaking tussen Bianca, Tibo en Juultje ging heel goed. Zelfs Juultje, best schuchter, was snel gewend en liet zich aaien. Dit gaf vertrouwen en met een gerust gevoel konden wij een week met vakantie.
  Elke dag kregen ze bezoek van Bianca. Ze werden verwend met snoepjes, veel aandacht, spelen en aaitjes. En wij kregen elke dag filmpjes en foto's toegestuurd via de app, wat heel fijn was.
  Voor de katten was het de eerste keer dat ze zolang alleen thuis waren op hun nieuwe plek. Ze konden ook vrij in en uit lopen. Bianca was er ook op het moment dat er even twijfel was of de één wel gegeten had, of dat ze wellicht stress hadden doordat er een boom bij de buren werd omgezaagd.
  Kortom: Bianca heeft een hart voor katten en voelt goed aan wat ze nodig hebben, ze is heel zorgzaam, professioneel en flexibel. Als kritisch baasje van twee rakkers raad ik Bianca ten zeerste aan. Fijn, Bianca, dat je deze service aan huis kan leveren!

 • #6

  Valerie (woensdag, 25 oktober 2017 11:45)

  Ze hebben altijd even nodig met nieuwe mensen in hun leven, maar jij hebt in korte tijd hun hartjes veroverd! Frits en ik zijn je dankbaar voor je geduld en alle goede zorgen, dankzij jou hebben wij zorgeloos kunnen genieten van onze honeymoon �

 • #5

  Peggy (dinsdag, 24 oktober 2017 12:26)

  Bianca heeft een paar daagjes op onze katten gepast tijdens een familie-uitje. Iedere dag ontvingen we een leuk filmpje, berichtje of foto van haar. Dit maakt dat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie. Alle afspraken die we samen hadden gemaakt worden netjes nagekomen. Wij raden iedereen die een poezenoppas zoekt aan om contact met Bianca op te nemen.

 • #4

  Tanja Engels (maandag, 04 september 2017 14:21)

  Wij zijn met een gerust hart op vakantie kunnen gaan dankzij de goede zorgen van Bianca van B Loves Cats. Elke dag werden er foto's en filmpje gestuurd en zagen we hoe fijn onze kater Romeo het had bij haar. Heel blij met haar en ik raad het iedereen aan. Dank je wel xxxx

 • #3

  Eva (zondag, 30 juli 2017 19:15)

  Blovescats (Bianca) heeft afgelopen vakantie op onze kat Leo gepast. Iedere keer kregen we een berichtje, foto en/of filmpje via de app. Dat is erg fijn en zorgt ervoor dat je met een gerustgesteld gevoel op vakantie kan gaan. Ook het kennismakingsgesprek was zeer fijn. Zeer zorgzaam en vriendelijk persoon! Zeker een aanrader!

 • #2

  Sandra Gorissen (Pastoor Starmansstraat) (woensdag, 21 juni 2017 13:20)

  Hallo Bianca, Proficiat! Ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging!!
  Als je visite kaartjes hebt mag je die altijd bij ons op de praktijk neer leggen.
  (mag je ook bij mij in brievenbus stoppen dan neem ik ze wel mee naar de praktijk)
  Wij hebben ook veel klanten van Eijsden en omstreken.
  SUCCES!!!

 • #1

  Ursula en Bibi (dinsdag, 20 juni 2017 13:08)

  Veel succes Bianca. De site ziet er prima uit!