Veelgestelde vragen

Wanneer ben je beschikbaar ?

Ik ben bijna het hele jaar beschikbaar, ik heb zelf nog 2 weken vakantie, maar de rest van het jaar ben ik vrij. Dit betekent dat ik zowel op werk- als weekenddagen kan oppassen. 

1 Dag oppassen, kan dat ook ?

Jahoor, geen probleem. 1 Dag , 2 dagen, om de dag... het kan allemaal, als we maar goede afspraken maken.


Mijn buurvrouw wil wel oppassen, maar kan niet altijd

Uiteraard geen probleem. We spreken af dat wanneer de buurvrouw niet kan, dat ik die dag/dagen zal komen oppassen. Hoofdzaak is dat de katten verzorgd worden !

Ben je officieel ingeschreven ?

Ja, B Loves Cats is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68844557.


Dien je ook medicijnen toe ?

Het is niet mogelijk medicijnen toe te dienen, dus geldt de oppas alleen voor gezonde dieren (m.u.v. plotseling ziek worden van kat tijdens oppasperiode)

Hoelang blijf je op bezoek

Dat is afhankelijk van de katten, de ene kat wil graag aandacht en constant geknuffeld worden, terwijl de andere pas te voorschijn komt als ik weg ben. Ik wil maximaal een half uur in ieder geval inplannen, i.v.m. de dagplanning.


Ik heb een buitenkat, en nu

Dat ligt eraan of u de kat buiten kunt laten tijdens uw afwezigheid via een kattenluik, of dat u toch liever heeft dat de kat binnen blijft. Tijdens kennismaking, zullen we zeker hierover afspraken maken. Mocht de kat buiten mogen , dan zal ik zorgen dat hij thuiskomt naar een volle kom eten en vers drinken.

Kan ik een tussentijdse update van onze kat ontvangen

Ik kan me voorstellen dat u uw kat verschrikkelijk gaat missen tijdens uw afwezigheid. Indien gewenst zal ik regelmatig een berichtje via whats app of sms sturen hoe het met uw kat gaat.